Hírek

Vajda Jani - Élet az FMT után

2015.09.22
Új sorozatunkban megszólaltatjuk edzőinket, sporttársainkat, akik betekintést engednek abba, hogy mi is történt velük azt követően, hogy elvégezték a THOR FMT képzést.

Vajda János

Janival az FMT képzés során találkoztam először. Első látásra szimpatikussá vált, hiszen egy szerény, ugyanakkor magabiztos, karakán kisugárzással rendelkező srác.

Akkor még az első képzésnapot követően lent maradtunk edzeni egyet. Már akkor körvonalazódtak a tervek, miszerint szeretné Kaposvárra és a vonzáskörzetbe eljuttatni a minőségi mozgás lehetőségét. Az oktatás során kiderült, hogy az általa képviselt motivációval, energiával, és elszántsággal mindezt meg is fogja valósítani. Külön öröm, hogy mindezt kicsit a Thor segítségével tudta elindítani.

Nyári beszélgetésünkből, - amit ti is olvashattatok már - kiderült, hogy a 15 évig versenyszerűen birkózott. Ez ugyebár már eleve egy közös pontot jelent a funkcionális edzésekkel. Nem beszélve arról, hogy a küzdősportok általában, de a birkózás kifejezetten is elszántságot és alázatosságot igényel.

Ezzel a mentalitással vágott bele az FMT edzőképzésbe is, ahol sikeres vizsgát tett. Ekkor még a kérdésre, hogy miként képzeli a jövőjét, a következő választ adta:

"Kezdetekben talán másodállásban vállalnék edzői munkát, de a későbbiekben akár egy termet is nyitnék. Mondjuk Kaposváron, ahol élek. Itt úgy sincs ilyen terem, nagy sikere lenne."

Büszkén jelenthetjük, hogy alig több, mint egy év elteltével, idén szeptember 1.-én megnyitotta kapuit a Thor Kaposvár:

"Nagyon húzós időszakon vagyok túl, hiszen a munka melett két új fronton is mélyvízbe dobtam saját magam: Teremtulajdonosként, és edzőként is bizonyítanom kell. Az edzősködésben azért már nem vagyok tapasztalatlan, így ez inkább felüdüléssel tölt el. Élvezem, hogy a vendégek egy ismeretlen terepre ugranak be, s kivétel nélkül elégedetten távoznak. Itt nem a gyors eredményeken van a hangsúly, hanem azon, hogy minőségi változtatásokat eszközöljünk. Örömmel tölt el, hogy az emberek receptívek erre, és türelmesen jönnek hétről-hétre az edzésekre."

És mi a helyzet a vezetői oldallal?

"Ez nehezebb, mint gondoltam. Sok mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy minden flottul működjön. A marketingtől kezdve, a beszerzésekig minden nagy odafigyelést igényel. Ám sok segítséget kaptam a Thortól, főképp az indulásnál. Utólag bevallhatom, hogy enélkül nehéz lett volna elindítani mindezt."

A fáradtság ellenére boldognak tűnsz...

"Persze, hogy az vagyok, hiszen egy régóta dédelgetett álom vált valóra. Minden kezdet nehéz, de befektetett energia nélkül nem lehet előrébb jutni sem. Minden perc munka, és minden átdolgozott éjszaka megérte, hiszen öröm látni, hogy a vendégek vevők arra a koncepcióra, amit a Thor termek képviselnek. Persze azért elégedett nem vagyok: Egyrészt minden nap felfedezek valamit, amin lehet még változtatni, másrészt edzőként látom, hogy mindig van hová fejlődni."

Szakmai fejlődésre gondolsz?

"Erre is természetesen. Ennek érdekében a Level 2-es képzéseken mindenképp részt kívánok venni! Az október 10-11-ei első, "hevederes" oktatásra már leadtam a jelentkezésemet. Annak idején az FMT képzésen olyan szakmai hitelességet, és annyi használható tudást kaptam, hogy ez garancia számomra a Thor képzéseket illetően."

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital