Hírek

VÁLTOZÁSOK

2015.02.02
Kedves Sporttársak! Mivel internet-alapú a beléptetési rendszerünk, ezért a kezdetektől a kártyás beléptetési rendszert működtetjük. Sajnos sok esetben fordul elő, hogy valakinél nincs itt a kártya, és ez megbonyolítja, illetve időben is hosszabbá teszi (beléptetésnél akár egy-két perc) a procedúrát. Kérünk Titeket, hogy figyeljetek erre, mivel ez mindannyiunk közös érdeke.

Így márciustól:
Kizárólag az kaphat kulcsot, illetve mehet be edzésre, aki hozza magával a kártyáját! Ez nem csak a mi érdekünk, hanem a Tiétek is, hiszen aligha szerettek perceket várakozni, hogy bejussatok.
Természetesen az új vendégek esetében, első alkalommal adunk kártyát.
Mivel nagyon sok esetben találkoztunk azzal, hogy a kártya elveszett, ez esetben elgondolkodtunk a legjobb megoldáson: A legtöbb helyen minden kártya elkészítésekor kártyadíjat, vagy kauciót számolnak fel 2-3 ezer forintos tételben. A mi filozófiánkba ez nem fér bele, így arra jutottunk, hogy továbbra is ingyenesen bocsájtjuk rendelkezésetekre a kártyákat.
Azonban az utóbbi hónapokban nagyon sok kártyát kellett pótoljunk, ami jókora kiadást jelent. A megnövekedett költségeket azonban nem szeretnénk továbbra sem a bérletek, illetve szolgáltatásaink árába ágyazni. Ezért mostantól a második kártya elkészítése már díjköteles.
A díja: 1.000- Ft/kártya

Mivel minden változtatásnak kell kis átfutási idő, ezért a kártyadíjakat csak március 1.-től számoljuk fel.
Sporttársi Üdvözlettel: THOR GYM

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital