Hírek

Vásárolj girját a Thor Gym webáruházában

2014.09.17
Hamarosan újabb szolgáltatással bővül termünk internetes honlapja. A Thor Gym webshopjában számtalan funkcionális edzéshez nélkülözhetetlen eszközt megvásárolhatsz rendkívül kedvező áron.

A manapság egyre népszerűbb girjasport már termünk órarendjébe is bekerült. Az edzések szeptemberben indultak. Tedd próbára magad legújabb csoportos óránkon és fejleszd tökéletesre állóképességed. Az óra látogatása mellett most arra is lehetőséget biztosítunk, hogy kedvező áron vásárolj Thor Girját termünk webes áruházában.

A girjáról, mint eszközről

A fitnesz világában jól ismert, elterjedt eszköz a girja, amelyet általában úgy írnak le, mint egy ágyúgolyót füllel. Ezt a különleges alakú súlyt elsősorban az általános kondicionálás sportszereként ismerjük. Talán kevesebben tudják, hogy a girja használatának létezik egy, több évtizedes múlttal rendelkező, és elsősorban Oroszországban (illetve a volt Szovjetunióban) gyökeret vert ágazata, amelyet ma girjasportként, vagy girevoj sportként ismerünk. Ez az irányzat az utóbbi öt-tíz évben kezd elterjedni mind Európában (elsősorban Északon, de egyre inkább Európa egyéb részein is), mind Amerikában.

A Thor Gym webshopjában 4 kg-os mérettől egészen 48 kg-os súlyig vásárolhatsz Thor Girját. Termékeinket webshopunk megjelenéséig megvásárolhatod személyesen a Thor Gymben.

Hamarosan…

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital