Hírek

Warriorfit edzések indulnak a Thor Gymben

2014.05.29
Június 3-án Warriorfit edzések indulnak a Thor Gymben. Az edzések vezetőjével, Mátrahegyi Zsolttal beszélgettünk a Warriorfitről.

Zsolt első kérdésünkre elárulta, hogy mit is takar valójában a Warriorfit elnevezés: „Az általunk megalkotott edzésrendszer és terv tudatosan segít felkészülni a kihívásokra. Az edzések során olyan fizikumot alkotunk, amely képes megállni a helyét a természetben. Szép dolog az, hogy izmos testet építünk, de ha már ennyi időt és energiát fordítottunk rá, akkor célszerű hasznát is venni.”

A történet természetesen nem ilyen egyszerű. A programban például fokozottan figyelnek az egészséges keretek megtartására, már a kiválasztás során is: „Mindenki, aki a Warriorfit rendszerébe kerül, az első alkalommal egy felmérésen esik át. Ez azt a célt szolgálja, hogy lássuk honnan indult a fejlődés. Minden ember más és más, ezért mindenkinek saját magára igazított edzésterv alapján dolgozik a rendszerünkben. Tudatosan és fokozatosan épül fel a program, hisz nem az a cél, hogy az embereket tönkre tegyük, hanem hogy a lehető legideálisabban fejlesszük fizikumukat.”

Az edzések csoportosak, ugyanakkor személyre szabottak, ahogy Mátrahegyi Zsolt edzés vezető is említette. A rendszer előszeretettel használja a kiegészítő eszközöket, a Warriorfitben azt vallják, hogy az erőt a súlyok birodalmában lehet megszerezni. Már az alapprogram is több száz gyakorlat-variációból áll, így szinte soha sem lesz két egyforma edzés.

A Warriorfit a fizikai felkészítésen túl szórakozási és megmérettetési lehetőséget is biztosít tagjainak. A második lépcsőben ugyanis a megszerzett fizikumot már kamatoztatni is lehet: „Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a résztvevők különféle szabadtéri programokkal tegyék színesebbé az életüket és a felépített szinteket teljesíthessék fokról fokra. A választás az Ő kezükben van, lehetnek a szárazföld szerelmesei, de lételemük lehet a víz is, mindkét területen kihívásokkal fognak szembesülni, amelyeket szakképzett orvosi stáb felügyelete mellett teljesíthetnek. „- mondta Mátrahegyi Zsolt a rendszer második fázisáról.

Ahhoz, hogy bármelyik feladatot teljesíteni tudd, fel kell készülnöd mind fizikálisan mind mentálisan. A szintek fokozatosan emelkednek, 5 nehézségi szint meghatározásával.

Az edzésekre jelentkezni az info@thorgym.hu címen vagy személyesen a teremben.

Warriorfit bérlet: 19 900 forint / hó

Warriorfit bérlet + open gym: 28 900 forint / hó

Warriorfit napijegy: 1990 forint / hó

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital